grijplaars.nl | >> Plezierportiers
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

>> Plezierportiers

 

De PlezierPortiers is een project van Stichting De Bakkerij in opdracht van Portaal en Wijkbureau Zuid  (Utrecht) waarbij  kinderen opgeleid worden om de buurt leuker, mooier, schoner en gezelliger te maken. De PlezierPortiers vormen een kinderraad die verantwoordelijk is voor het bewaken van het plezier in de wijk. Een groep kinderen van 9 t/m 13 jaar vertegenwoordigt hierin alle kinderen uit de buurt. Ieder half jaar wisselt de groep, die weer een nieuwe agenda opstelt voor de komende periode. Hierop staan uiteenlopende activiteiten. Want plezierig wonen en leven betekent voor iedereen iets anders. Bij de activiteiten werkt de raad samen met een ontwerper en partijen uit de buurt. De activiteiten worden daardoor net weer anders, mooier of gekker dan normaal.
Het streven is, de raad een aanspreekpunt en een verbindende factor te laten zijn in de wijk.
Stichting de Bakkerij vroeg Grijplaars een partij te zijn binnen dit verhaal en realiseerde een muurtekening en een fris logo samen met de kinderen van de Plezierportiers.